2016. szeptember 10., szombat

A muszlim terrorizmus mutatja fel Jézus arcát




A muszlim terrorizmus mutatja fel Jézus arcát

A muszlim terrorizmus mutatja fel Jézus arcát Európának. Ahol felbukkan a gonosz ott világossá lesz a jóság. Az európai humanizmus, tolerancia és szabadság a kereszténységből származik. No, nem a liberális ál- tolerancia és szabadság eszmény. E szerint a muszlim hódítókat tömegével be kell fogadni. Vagy mindegy lenne, az azonos neműek házassága, a házasságon kívüli együttélési formák létrejötte. Vagy az emberi jogokra és szabadságra hivatkozással abortálhatunk és eutanáziát hajthatunk végre. Ál-humanizmus =humánum morál nélkül.
A muszlim terrorizmus és erőszak szembesíti Európát. Felhívja a figyelmet keresztény értékeinkre, mert amnéziába estünk. Elfeledtük, hogy van nekünk egy Istenünk, a szeretet és békesség istene. Van egy Megváltónk.

Mivel szembesít e nagy kontraszt a kereszténység és a muszlim vallás?
Isten szabad akaratot adott és nem „alávetést”. Nem beszélt erőszakos terjesztésről. Szelíd szóval mondta, „Hirdessétek az örömhírt mindenkinek!”. Isten sohasem kényszerít semmire. 
Választhatsz!
„Eléd öntötte a tüzet és a vizet”. Az ember szabad akarata a törvény.
Gyilok helyett, béke és szeretet. „A mi Istenünk a békesség istene”, „Isten a szeretet”
Kődobálás helyett, „dobd vissza kenyérrel”.
Azt mondja a mi Istenünk: „Áron vétettetek meg, ne legyetek emberek szolgái”(Kor7,23), „Legyetek egymás alárendeltjei”(Ef5,21-25)

A muszlim vallás a férfiaknak íródott és „alávetést” jelent, rabszolgaságot. Még a paradicsom is a férfiaknak készül, ahol szende „hurik”(szüzek) várják őket, hogy rabszolgáik legyenek, ahogy a földön is ez a nők sorsa. A nők „szántóföld nektek”- írja a Korán. Két nő tanúskodása ér annyit, mint egy férfié. Két nő örököl annyit, mint egy férfi.(4:11) Ha a nő hűtlen, meg kell halnia (4:15), de a férfinak meg lehet bocsátani.
Ábrahám személyét is meghamisította a Korán. Itt nem zsidó- nem az Isten által kiválasztott népcsoport tagja- hanem hanif.
Bevezette a borivás tilalmát, mert ez Jézus vérét jelképezi a kereszténységben. Ugyanakkor a paradicsomban „borral folyó patakok” és „duzzadó keblű hurik”(33:78), azaz szüzek várják a terroristákat. A túlvilág örökké tartó élvezet a hurikkal.
Lázít a Megváltó ellen. Azt mondja, nem Jézust feszítették keresztre, hanem valaki mást.(4:157) Aki Őt isteni megváltónak tartja, azt megölik. A Bibliát tilos elolvasni, csak fővesztés terhe mellett. 

A vallás által törvényesített a poligámia. Minden férfinak 4 nő jut, de Mohamednek a duplája, közöttük gyermekfeleséggel. Mohamed rablással tartotta fent magát. Ő a minta. Szabad az erőszak, „fegyver még ima közben is legyen nálad”(4:104), „támadd meg őket hátulról”. Azt mondja, legfőbb ellenségeitek a zsidók és keresztények”, őket főként meg kell ölni.(9:191) Felszólít: „Ne kössetek testvér barátságot a zsidókkal és keresztényekkel. Ők egymás testvérbarátai”.(5:52) „A zsidók és a keresztények ellenség nektek. Öljétek meg őket, ahol csak rájuk leltek”(2:191)
Azoknak ígér büntetést a Korán, akik vonakodnak végrehajtani az ölés parancsát. „Ha nem vonultok harcba, fájdalmas büntetéssel fog büntetni benneteket..”(9:39)
Ha valaki hitetlen, - azaz nem hisz Mohamed tanaiban,- nem szabad imát mondani fölötte meg se szabad állni a sírjánál.(10:84)
Jézus meg így szól: „Bocsáss meg nekik Uram, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek”
Vérbosszú és gyilok áll szemben a megbocsátással, szeretettel, a kereszténységgel való összevetésében. Az erőszak méreg a léleknek. A muszlimok a Koránból szívják magukba. Az európaiak a tv-ből, számítógépes játékokból, filmekből áradó erőszakkal mérgezik a lelküket. Megfeledkeztek Istenükről.   

A Korán bevezette az imában történő átokkérést, a pusztulásért fohászkodást. (25:14) Legfőbb vonások az ölésre buzdítás, átokszórás. (25:13-14) Lám, mi is történik a mecsetekben?

„Bizony te dzsinntől (démon) megszállott vagy”(15:6)- ezt tartották Mohamedről kortársai. A kereszténység úgy tudta a XX. századig, hogy a „legnagyobb összesített démon”áll a muszlim hátterében. Hová lett ez a tudás? Amikor XVI. Benedek pápa kimondta, botrány lett belőle. Nem az arab tiltakozás volt a leghangosabb, hanem az ál-humanizmus mélységes gödrébe esett Európáé.
A terrorizmus egyik hozadéka, hogy lerombolta a muszlim, mint „erkölcsi vallás” hamis európai ál-humanista, posztmodern képzetét. A rablás, gyilkosság, erőszak látványa gondolkodásra késztette az európaiakat. Vajon milyen vallási tételekből építkezik ez a mentalitás?

Miért jön ennyi muszlim férfi Afrikából? Hol vannak a keresztények? Évszázadokon keresztül hány misszionárius, hány Evangélista járta Afrikát! A keresztények vagy nem jönnek vagy valóban sokkal kevesebben vannak. A szabad akarat miatt, ami Isten adománya, nem volt ugyanis erőszakos térítés soha. Ebből következik, hogy az erőszakos térítés nagyon hatékony. Csak éppen megöli a testet és a lelket.

Az Evangélisták napjainkban is vakokat gyógyítanak meg bénáknak mondják Jézus nevében, „Kelj fel és járj!”- Afrikában.

Mégis jönnek, csak jönnek a muszlim hadak. Azért jönnek, mert Európa elfeledkezett Istenéről. Szembesülj Európa a toleranciádat tőle tanultad, de erről nem tudsz és túlléptél rajta. Ál-humanizmust csináltál belőle. Humanizmust morál nélkül.
Itt az ideje felébredni!  
Nem a muszlim vallás ilyen csak a radikális muszlimok értelmezik így, a Koránt- mondják. Sajnos ki kell ábrándulnunk ebből a hiedelemből. A Koránban nem szól egyetlen mondat sem a békéről és szeretetről. Minden, ami béke, az a kereszténységből ment át a betelepült muszlimok körébe.

Még egy kérdés. Az Európában lévő zsidók most igen nehéz lelkiismereti válságon mehetnek keresztül. Hogy foglaljanak állást migráns ügyben? A baloldali retorikát ismerjük, álláspontjuk a befogadás a humanizmusra hivatkozva illetve csupán az ál- humanizmusra, ami fő ideológiává lett. Mégis harakirit követ el minden európai zsidó, ha a muszlimok korlátlan befogadására szavaz, mert tudván tudja, hogy a muszlimok, anyaországa megsemmisítésére törnek. Intő példa is van előttük a párizsi és a londoni zsidó gyilkosság muszlim csoportok által. Miért? Csak mert zsidó.
Hogyan tovább Európa?    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése