2016. október 4., kedd

Szavazás: Akarja e, hogy hosszabb legyen a kolbász az Ön konyhájában?



Szavazás: Akarja e, hogy hosszabb legyen a kolbász, az Ön konyhájában?
Az a három millió viszi a hátán Magyarországot. Tudják már, hányan vannak, akik egymásra számíthatnak, akik felelősséget éreznek. Akkor is annyian voltak, amikor dönteni kellett fontos ügyben, Magyarországról, 2003-ban. Amikor a határon túli magyar testvéreinkről kellett dönteni még kevesebben. Amikor országgyűlési népszavazás volt, sem jöttek el sokkal többen. A felét vagy a felét sem érdekli, hogy mi van kis mindennapi ügyein kívül. Ők a felelősségtudat hiányától szenvedő alvó emberek. De ők is magyarok, vinnünk kell őket is a hátunkon.

Mi történne, ha netán, valamilyen nemzetközi egyezmény keretében békés úton Magyarország visszakapná Erdélyt és csupán a nép szavazatán múlna? Feltennék neki a kérdést: Akarja e, hogy Erdélyt visszacsatolják Magyarországhoz? Félek, a tévékapcsolók virtuóz kezelése a szappanoperás csatornákon, fontosabb lenne, mint eljönni e kérdésre válaszolni. Az is fontosabb lenne, mit főzzünk ma? Ki vágja le a füvet ma? A tompultak a sötétben ülők gondolatait nem lehet felrázni a saját portáján kívüli kérdésekkel. A liberális humanisták nagy igyekezettel próbálnák meggyőzni a népet, miért nem kell elmenniük, szavazni. 

Ha feltennék ezt a kérdést: Akarja e, hogy hosszabb legyen a kolbász az Ön konyhájában? Garantált, hogy a máskor tv előtt tespedő „fotelkrumplik”, ott tolonganának a szavazó fülkék előtt.

Van egy másik csoportja az otthonmaradóknak. A szellemileg fertőzöttek csoportja. Az álhumanizmus szellemének energiája ott lebeg Európa felett. A szellemileg becsapottakra, az álhumanizmus bűvkörében élőkre sem számíthatunk. A legfertőzöttebb Budapest, mert nem a közönyösek, hanem a balliberális értelmiség túlsúlya és álhumanizmusra való fogékonysága okozta a kicsi részvételi arányt. A politikai csatározás is ott a legélesebb, így fontosabbnak ítélték a politikát, mint a nemzet ügyét.

Nézlek benneteket kedvenc csatornáitokon és sajnállak titeket. Mennyire erőlködtök, hogy megmagyarázzátok miért nem jó, ha a tantervben keresztény és nemzeti értékeket tükröző anyagok vannak. Talán nem Magyarországon élünk? Talán nem keresztény volt 2000 évig Európa kultúrája? Mennyire erőlködtök, hogy megindokoljátok az agresszív vallási gőggel eltelt végeérhetetlen tömegek befogadását, ugyanezzel indokoljátok a homoszexuális házasságok jogosságát is. Tudjátok, mennyire megvetnek titeket azok a muszlim tömegek, akiket befogadni akartok? És éppen álhumanizmusotok miatt, amiből hiányzik a morál. Az más kérdés, hogy a keresztényeket, meg kereszténységük miatt gyűlölik. Olyan ez, mint a mámor ész érvekkel semmire sem lehet menni. Mámorosak vagytok a luciferi mágikus energiától, ami Európa felett szétterül. Ő azt mondja, nem kell keresztény morál többé, itt van már a határtalan szabadság és a morál nélküli humanizmus. A mágneses körökkel működtetett luciferi erőtérben nem könnyű állva maradni. Azt sugalmazza, saját magad istene vagy ésszel mindent megoldhatsz, a tudományoddal. Az ész gőgje miatt azt gondoljátok, ti képviselitek a humánus emberiséget a keresztényekben pedig nincs könyörület. Tévedtek. Nem hisztek a saját szemeiteknek, hazugságban bizakodtok.  

Pedig látható hogy az egyiptomi sáskajárás csapása közeleg a végeláthatatlan migrációs tömegek képében. Az is világos, hogy „Karóval jöttél nem virággal”. Nem lehajtott fejjel jöttél kérve a bebocsátást, a könyörületet, hanem a legmárkásabb farmerben, okos telefonokkal felszerelve, hangosan követelőzve. Nem a két kezedet tartottad kérve, hanem egyikben mikrofont szorongattál a lázításra, a másikban csípőfogót a kerítésrongálásra. Hátizsákodban bombát, szívedben erőszakot hoztál. Dobálod az almát és a szendvicset, amit kaptál, nem vagy te éhes. Szemedben nem alázatot, hanem gőgöt és megvetést látok az európai kultúra iránt. 

Ha nem tudnánk, hogy mivé lettek hittestvéreid Európában 2-3 generáció után, talán mi is bedőlnénk az álhumanizmus mágikus energiájának. Mi, akik nem estünk bele a liberális humanizmus csapdájába, visszük Európát a hátunkon. És persze Magyarországot, értékeinket, hitünket. A közönyösökre és a szellemileg fertőzöttekre nem számíthatunk. Nem akarják látni, hogy Európa kultúráját megvetők érkeznek zajosan követelőzve, magukban hordozva és szétterítve a feszültséget, az ellentétek szítását, a békétlenséget.  A kereszténységet gyűlölők követelik ellátásukat a keresztény Európától.

A közönyösökön és álhumanistákon kívül van még egy másik, a Vona csoport, akikről most kiderült, rájuk sem számíthatunk. Vona csak politikai pecsenyét sütögetett a nemzet ügye helyett, elbizonytalanítva követőit.  A sztárallűröket felvevő, ATV-ben parádézó, body building-es, tetováló szalonba járó politikus most végképp leszerepelt.  Az még megbocsátható lenne, hogy néhány éve még azt mondta a „muszlim vallás menti meg Európát”, hiszen Szent Pál is mást mondott, míg le nem esett a lováról. De a tv szereplésből egyértelműen látható lett, hogy még ma is kialakulatlan a világ és istenképe, most is kereső. Ez nem baj, csak hogy Ő akar vezetni? Hová?

Még ha a hátuk meggörbül is a három millió vigye csak tovább a keresztény Európát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése